Снимка: БулфотоПушенето е вредно и това е известен. Ако спрете цигарите,

...
Снимка: БулфотоПушенето е вредно и това е известен. Ако спрете цигарите,
Коментари Харесай

Ако искате да спрете цигарите, продължете да четете тази статия

Снимка: Булфото

Пушенето е нездравословно и това е прочут. Ако спрете цигарите, определено здравето ви ще се усъвършенства доста повече. Цигареният пушек има канцерогенни свойства и вреди доста на хората. Също по този начин, най-лошото е, че има и пасивни пушачи, като децата са най-застрашени.

Предлагаме ви едно дейно средство, с цел да кажете вечно довиждане на този нездравословен табиет.

Всеки, който е опитвал да спре цигарите знае какъв брой е мъчно. Има стотици материали и в книги, и в онлайн пространството, които изясняват, че с изключение на да се отстрани физическата взаимозависимост, по-трудно е да се пребори човек с навика. Според едно изследване най-често тези, които стопират цигарите, могат да се върнат към неприятния навик през първата година. Има разнообразни трикове, само че е не са с дългогодишен резултат.

Колкото и необикновено да звучи, само че в битката с цигарите може да ви помогне содата за самун и че резултатът е мълниеносен.

Сложете сода под и на езика си, когато усетите потребност да запалите цигара. Но имайте поради, че този способ би трябвало да се заобикаля, в случай че имате ниско наличие на натрий или хипертония.

Друг метод е да смесете една лъжичка сода за самун и 1 чаша вода и пийте два пъти на ден. След една седмица намалете дозата до един път дневно. С течение на времето ще намалите и цигарите, които пушите. Ако първоначално сте изпушвали по 1 кутия, след седмица ще пушите в понеделник и неделя само по 2 цигари и във вторник единствено 1. След това нула. Но не е належащо да чакате толкоз, защото метода работи бързо.

Внимание:

Содата за самун не замества здравословното хранене и напитките. Също по този начин имайте някои ограничавания тук. След няколко седмици спрете, защото прекалено много сода може да навреди на бъбреците ви, написа Zdrave.tо.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР